Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Hoe kan ik iets retourneren?

Stappenplan retour indienen

1. Log in op uw account

2. U komt uit op een pagina waar uw recente orders te zien zijn. Vervolgens klikt u op Bekijken naast de order waarvan u artikelen retour wilt sturen.

3. Nu komt u in het overzicht van de betreffende order terecht. Hier kan u rechts onderin op de knop Artikelen retourneren klikken om de retourzending aan te maken.

4. U wordt doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kunt instellen. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die u wilt houden, laten u op 0 staan.

5. De volgende stap is aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden. Bij Reden en Actie kunt u kiezen uit verschillende retourredenen of kiezen voor de optie “Anders, namelijk…”.

6.

7. Vervolgens klikt u rechts onderin op Verstuur.

Uitzonderingen retourneren

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

– Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

Garantie

De garantie die u soms bij de aankoop van een product krijgt, noemen we verkopersgarantie of fabrieksgarantie. Deze garantie is iets extra’s wat wij niet aanbieden, dit omdat u al wettelijk recht heeft op een goed product. Wij leveren daarom ook uitsluitend producten in een goede staat. Toch kan het soms voorkomen dat wij een fout hebben gemaakt en u per ongeluk een defect product heeft ontvangen. Is dit het geval heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.